MANTA visite L’ODYSSÉE – Jacques Cousteau

Wanneer

07/01/2017    
11:30 - 18:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

De Filmhallen
Hannie Dankbaarpassage 12, Amsterdam, 1053RT

Evenement type

L’ODYSSÉE – Jacques Cousteau

Op 5 januari brengen we de film L’Odyssée, over het leven van de wereldberoemde ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau, uit in de Nederlandse bioscopen.
De film is geregisseerd door Jérôme Salle met hoofdrollen voor Lambert Wilson (The Matrix,Des Hommes et des Dieux) & Audrey Tautou (Amelie, Coco Avant Chanel).

https://www.filmhallen.nl/route/

1946. Jacques-Yves Cousteau leeft met zijn vrouw en hun twee zonen in een prachtig huis dat uitkijkt over de Middellandse Zee. Overdag duiken ze, ’s nachts kijken ze naar de sterren. Ze leven in een paradijs, maar Cousteau is niet tevreden. Hij leeft voor het avontuur en gelooft met heel zijn hart in ontwikkeling en vooruitgang. Dankzij zijn uitvinding, een apparaat waarmee je onder water kunt ademen, heeft hij een nieuwe wereld ontdekt. Een wereld die hij met zijn boot Calypso verder wil bestuderen. In de jaren die volgen wordt Cousteau dankzij zijn ontdekkingen en de gemaakte films tijdens zijn reizen, een wereldwijde beroemdheid met grootse dromen. Terwijl de ‘Koning van de zee’ enkel bezig is zijn eerdere prestaties te overtreffen, ziet zijn zoon Philippe steeds meer in hoe vervuild de zee aan het raken is. Hoewel vader en zoon dezelfde liefde en passie voor de natuur delen en hun grootste avontuur ooit ze staat te wachten, is een conflict onvermijdelijk.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit activiteit.

Geef een reactie