Word lid van Manta

Het lidmaatschap van Manta heeft allerlei voordelen, zoals trainingen, opleidingen, activiteiten en borrels. Als duiker ben je ook automatisch collectief verzekerd voor aansprakelijkheid en de blijvende gevolgen van (duik)ongevallen via de NOB. Dat geldt voor alle sportduikactiviteiten, al dan niet in verenigingsverband en in binnen- en buitenland. Daarnaast ontvang je tien keer per jaar (waarvan twee keer een online special) het prachtige NOB-blad Onderwatersport, magazine voor duikend Nederland. Onderwatersport is een magazine om bij weg te dromen, maar daarnaast is het ook een weergave van een duikersbestaan vol actie en daarmee een onontbeerlijk stuk bagage voor alle Nederlandse sportduikers.

Als onderwaterhockeyer heb je hiernaast de mogelijkheid om wekelijks ruim anderhalf uur te trainen en kun je regelmatig meedoen met onderwaterhockeytoernooien (waaronder ons eigen toernooi).

Lidmaatschap van Manta kost je slechts € 21,00 per maand; dit bedrag wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering. Dit is inclusief een duikopleiding, gebruik van de compressor voor het vullen van persluchtflessen en materialen (voor zowel onderwaterhockey als duiken) voor de eerste periode.

Voor duiken is een medische keuring vereist. Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we contact met je op voor dit soort details.

Inschrijfprocedure

De inschrijfprocedure bevat 2 stappen:

  • Vul als eerste stap het inschrijfformulier hieronder in.
  • Let op: Nadat je onderstaande formulier hebt ingevuld, moet je om juridische redenen het handtekening document nog opsturen naar de secretaris. Je kan dit formulier onder deze link vinden.

[userpro template=register]

Vergeet niet na het registreren de ondertekende PDF naar de secretaris te sturen