Tropische duik bij TODI België

Tropische duik bij TODI België

Wanneer

17/10/2021    
Hele dag

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

TODI
be-MINE 1, Beringen, 3582

Evenement type

Duik in tropische temperaturen bij Todi

Om de winterkou te doen vergeten gaan we eind februari wederom een fantastische tropische duik maken bij TODI in België.

Duik tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.

Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°, dat klinkt goed!

Plan

  • 08:30 Vertrek uit Amsterdam
  • 11:00 Aankomst TODI
  • 12:00 Omgekleed in het tropische duikwater

Kosten voor duiken bij Todi

De kosten voor duiken bij Todi bedragen:

  • Voor te duiken kost € 37 pp incl duikfles, lood en trimvest voor een tijdslot van 2 uur.
  • Voor het snorkelen kost het nu € 20 pp incl duikpak, vinnen, duikbril en snorkel. ( zowel volwassene als kind).

 

Dit duik-evenement wordt georganiseerd door Nanda de Vree. Voor vragen kan je haar bellen op telefoonnummer 06-17 09 71 00.

Eten

Aan het einde van de duik gaan we natuurlijk genieten van zo’n Belgisch deco-biertje. Kunnen we meteen een paar fritten en mosselen naar binnen gooien. We reserveren een tafel en gaan lekker met z’n allen eten. Geef vooraf even aan Nanda door of je mee eet.

Beschrijving Todi

Ontdek het boeiende tropische onderwaterleven nu midden in de winter. Hier vlakbij in Belgie en ervaar zelf die typische rust en stilte.In een voormalige opslagtank heeft Todi een gigantisch tropisch aquarium gemaakt. Overal zijn vissen en het is een prachtige plek om te duiken. Er zijn allerlei objecten geplaatst waar door je nieuwsgierig wordt om te kijken wat zich achter elk hoekje of gaatje bevindt. Maar het mooiste is de enorme hoeveelheid vissen! In allerlei soorten en maten.  Ze vertonen natuurlijk gedrag en zwemmen in scholen. Je waant je in tropische wateren.

Je kan bij Todi zowel duiken als snorkelen. Neem dus vooral je kinderen mee. Het is fantastisch om te snorkelen en je krijgt een leuke duikbeleving. Er is een eiland waarop je kan uitrusten, dus de kinderen vermaken zich prima.

Om te voorkomen dat het water verontreinigd raakt is het verplicht om de apparatuur van Todi te gebruiken. Dus lekker geen gesleep…. niets meer aan doen!

Dus ga mee en schrijf je in

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit activiteit.